TAG : bunga

Daftar Kekembangan Dina Bahasa Sunda

Daftar Kekembangan Dina Bahasa Sunda

Yeuh kanggo urang sunda bilih aya nu bade terang naon wae daftar kekembangan dina bahasa sunda tiasa langsung tinggali dina tulisan di handap...
7 Maret 2017 oleh susantokun

TUTORIAL